Reacties


*Lieve Jannie, Het pakketje is goed aangekomen. Het is prachtig en ik ben er heel blij mee! Bedankt en dit zal niet de laatste keer zijn dat ik Priegelgoud bezoek. We gaan bijna op kraambezoek dus fijn dat jij het zo snel hebt geregeld! Een fijne dag en Liefs.

*Wat een mooi pakketje! We zijn er erg blij mee �� dank je wel!!

*De familie is goed aangekomen. Echt heel mooi! Zit veel liefde en geduld in, dank!

*Vrouwtje Dooi en Olle zijn goed aangekomen. Wat een mooi handwerk, de kinderen waren er stil van. Mijn dochter van 3 ging ook sneeuwvlokken maken en weer vegen.

*Olle is werkelijk prachtig! Ik verheug me op Vrouwtje Dooi (en op de lente!) Dank!

*Dag Jannie, de bestelling is zojuist aangekomen. Zo blij als een kind heb ik de figuren stuk voor stuk uitgepakt. Heel mooi allemaal, zo leuk afgewerkt! Bedankt ook voor het kerstboekje erbij!

*Dankjewel Jannie, Ik ben er heel blij mee! Ze zijn prachtig! Wat zullen we van Sint en Piet en het paard gaan genieten!

*Ik heb vandaag Tomte Tummetot heelhuids ontvangen. Wat is hij prachtig. Ik ben er erg blij mee. Dankjewel. Ook een heel erg leuk visitekaartje. Het kaboutertje staat nu bij de deur tussen de siervruchten en pompoenen. Super!

*Dank je wel. Hij (kabouter Winke Tinke) gaat mee yogales geven bij de peuters.

*Dank je wel voor de Graanprinses. Ze is echt heel mooi. Dank je wel voor de kaboutertjes. Die vonden ze hier nog leuker, haha!

*Dankjewel voor de Nielsjes! Net opgehaald. Super mooi, en dan ook nog een kaart erbij. Dankjewel Tot een volgende keer

*Lieve Jannie, Ja, zo schrijf ik het. Na de ontvangst van zo'n prachtige boeken en kaartjes springt mijn hart op van vreugde. Gelukkig hebben wij nog kleinkinderen die het kunnen waarderen. Dankjewel aan 'priegelgoud', een parel! Indien je nog zo'n mooie exemplaren van boeken binnen krijgt mag je ons meteen een seintje geven. Van harte een mooie tijd gewenst in het verre Nederland.

*Dag Jannie, Het pakketje is aangekomen. Wij willen je hartelijk bedanken. Wat een prachtig cadeau. De popjes werden uitgepakt en mijn dochtertje van 14 maanden gaf het eerste popje een knuffel en het tweede popje een kusje, zo lief. Wat een geschenk. Dankjewel. Met vriendelijke groet.

*Moeder Aarde is net bezorgd. Wat is ze mooi! Dank je wel!

*Beste Jannie, ontzettend bedankt maar weer!! Mijn collega zal blij zijn!! Ik vindt het fijn om die mooie dingen bij jou te bestellen! Dank, dank!!

*Hoi Jannie, je pakketje is heel goed en mooi aangekomen vandaag! Precies op tijd voor Pasen! Het was nog mooier dan op de foto! Dank je heel hartelijk! Groetjes uit Portugal en Fijne Pasen!

*Beste Jannie, Je mooie werken worden dagelijks bewonderd in mijn klas: Als een kind het verhaal van Tatatoek te spannend vond mocht ze Tatatoek even op haar schoot houden. In een bootje met een eekhoorn kreeg Tatatoek echt respect van de kinderen. De wonderdokter doet zijn werk bij kleine ongevallen in de klas. Ik verheug me nu al op de lente met Pelle!

*Graag zou ik Tomte Tummetot kado doen aan iemand.

*Mooie website Jannie!

*Dag Jannie, zojuist de Kerstgroep ontvangen. Wat zijn ze ontzettend mooi! Dank. Mijn dochter en gezin zullen er  heel blij mee zijn. Nu kunnen zij hun eigen Kersttraditie beginnen.

*Hallo Janna, ik wil je nog even de afloop laten weten van het tafelspel. De kinderen hebben genoten van Sint Maarten en de bedelaar, hun stralende aandachtige gezichtjes spraken boekdelen! Ik ben blij dat we de kinderen hun hart kunnen verwarmen in deze zo moeizame tijden voor ons allen, dank je wel voor jouw bijdrage!

*Hallo Janna, Wat een prachtige spulletjes! Hartelijke groet.

*De bestelling heb ik vandaag ontvangen en ben er heel erg blij mee! Heel erg bedankt voor de zorg en een feest om het allemaal uit te pakken.

Naar boven