Reacties


*Dag Jannie, de bestelling is zojuist aangekomen. Zo blij als een kind heb ik de figuren stuk voor stuk uitgepakt. Heel mooi allemaal, zo leuk afgewerkt! Bedankt ook voor het kerstboekje erbij!

*Dankjewel Jannie, Ik ben er heel blij mee! Ze zijn prachtig! Wat zullen we van Sint en Piet en het paard gaan genieten!

*“Ik heb vandaag Tomte Tummetot heelhuids ontvangen. Wat is hij prachtig. Ik ben er erg blij mee. Dankjewel. Ook een heel erg leuk visitekaartje. Het kaboutertje staat nu bij de deur tussen de siervruchten en pompoenen. Super!”

*“Dank je wel. Hij (kabouter Winke Tinke) gaat mee yogales geven bij de peuters.”

*Dank je wel voor de Graanprinses. Ze is echt heel mooi. Dank je wel voor de kaboutertjes. Die vonden ze hier nog leuker, haha!

*Dankjewel voor ‘de Nielsjes’! Net opgehaald. Super mooi, en dan ook nog een kaart erbij. Dankjewel Tot een volgende keer

*Lieve Jannie, Ja, zo schrijf ik het. Na de ontvangst van zo'n prachtige boeken en kaartjes springt mijn hart op van vreugde. Gelukkig hebben wij nog kleinkinderen die het kunnen waarderen. Dankjewel aan 'priegelgoud', een parel! Indien je nog zo'n mooie exemplaren van boeken binnen krijgt mag je ons meteen een seintje geven. Van harte een mooie tijd gewenst in het verre Nederland.

*Dag Jannie, Het pakketje is aangekomen. Wij willen je hartelijk bedanken. Wat een prachtig cadeau. De popjes werden uitgepakt en mijn dochtertje van 14 maanden gaf het eerste popje een knuffel en het tweede popje een kusje, zo lief. Wat een geschenk. Dankjewel. Met vriendelijke groet.

*Moeder Aarde is net bezorgd. Wat is ze mooi! Dank je wel!

*Beste Jannie, ontzettend bedankt maar weer!! Mijn collega zal blij zijn!! Ik vindt het fijn om die mooie dingen bij jou te bestellen! Dank, dank!! 👍💕🦋

*Hoi Jannie, je pakketje is heel goed en mooi aangekomen vandaag! Precies op tijd voor Pasen! Het was nog mooier dan op de foto! Dank je heel hartelijk! Groetjes uit Portugal en Fijne Pasen!

*Beste Jannie, Je mooie werken worden dagelijks bewonderd in mijn klas: Als een kind het verhaal van Tatatoek te spannend vond mocht ze Tatatoek even op haar schoot houden. In een bootje met een eekhoorn kreeg Tatatoek echt respect van de kinderen. De wonderdokter doet zijn werk bij kleine ongevallen in de klas. Ik verheug me nu al op de lente met Pelle!

Graag zou ik Tomte Tummetot kado doen aan iemand.

*Mooie website Jannie!

*Dag Jannie, zojuist de Kerstgroep ontvangen. Wat zijn ze ontzettend mooi! Dank. Mijn dochter en gezin zullen er  heel blij mee zijn. Nu kunnen zij hun eigen Kersttraditie beginnen.

*Hallo Janna, ik wil je nog even de afloop laten weten van het tafelspel. De kinderen hebben genoten van Sint Maarten en de bedelaar, hun stralende aandachtige gezichtjes spraken boekdelen! Ik ben blij dat we de kinderen hun hart kunnen verwarmen in deze zo moeizame tijden voor ons allen, dank je wel voor jouw bijdrage!

*Hallo Janna, Wat een prachtige spulletjes! Hartelijke groet.

*De bestelling heb ik vandaag ontvangen en ben er heel erg blij mee! Heel erg bedankt voor de zorg en een feest om het allemaal uit te pakken.

*Wat een prachtige dingen heb jij gemaakt. Ik zou graag 2 kabouterkinderen (jongen en meisje) en de haasjes in de kruiwagen willen bestellen.

*Dag Janna, Ik heb het geld over gemaakt. Ik ben er onwijs blij mee.

*We hebben het pakketje net in goede orde ontvangen, Janna. Wat een feest weer om uit te pakken. Vrouw Holle is zo mooi; heel leuk! Hartelijk dank!
Naar boven